四海人民公摄 - 海外华人摄影爱好者论坛

热搜: 活动 交友 discuz

Nikon 新机 D3s

失望

The Nikon D3s is just weeks away from launch, according to thecamera company’s gossiping beanspillers, and this time, it’s bringingfull HD video shooting to the table, just like the Canon Eos 7D. Read on for what we know so far.       

As you might have guessed based on the HD video revamped NikonD300s, the Nikon D3s takes the current D3 shooter and stuffs in full HDvideo shooting. The Nikon D3s is also believed to feature a 12.1MPsensor, 14fps still snapping and a 1.3x crop mode.

赶快从泥坑里爬出来吧。

活是泥坑人,死是泥坑鬼

原帖由 傻瓜满多 于 2009-10-14 00:47 发表
活是泥坑人,死是泥坑鬼

原帖由 傻瓜满多 于 2009-10-14 00:47 发表
活是泥坑人,死是泥坑鬼
这个口号要不要放上去。。。。。

原帖由 傻瓜满多 于 2009-10-13 08:47 发表
活是泥坑人,死是泥坑鬼

嚯, 傻叔这还挺忠烈的哈。。。

呵呵,不失望,肯定比我的D40高级多了

原帖由 土城 于 2009-10-14 01:02 发表
姨这嘴抹的太红了

原帖由 澳洲大头 于 2009-10-14 06:31 发表
这个口号要不要放上去。。。。。
不能放,袜子该急了

原帖由 Stone 于 2009-10-14 08:32 发表

嚯, 傻叔这还挺忠烈的哈。。。
没办法,老情人了

原帖由 夏凉 于 2009-10-14 09:06 发表
呵呵,不失望,肯定比我的D40高级多了
银子也高级多了,所以还是应该失望才对好好的相机非要搞个录像功能而且只有12.1MP